یادگیری مبتنی بر پروژه

شکل یک تصویر
یادگیری مبتنی بر پروژه

یادگیری مبتنی بر پروژه (PBL) زمانی است که یک دانش آموز، چندین گروه از دانش آموزان یا کل کلاس درگیر یک به چالش کشیدن, خلاق, قابل دستیابی است, پشتیبانی, دراز مدت پروژه.

این صفت‌ها جسورتر می‌شوند، زیرا، صادقانه بگویم، ساختن حیوانات لوله‌کشی در زمانی که 10 دقیقه از کلاس منسوجات باقی مانده است، PBL محسوب نمی‌شود.

برای اینکه یک پروژه واجد شرایط PBL شود، لازم است چیزهای 5:

  1. چالش برانگیز: پروژه برای حل یک مشکل نیاز به تفکر واقعی دارد.
  2. خالق: پروژه باید دارای یک سوال باز با شماره باشد یک پاسخ صحیح. دانش آموزان باید برای ابراز خلاقیت و فردیت در پروژه خود آزاد (و تشویق شوند).
  3. دست یافتنی: پروژه باید با استفاده از آنچه دانش آموزان باید از کلاس شما بدانند تکمیل شود.
  4. پشتیبانی: پروژه نیاز دارد خود را بازخورد در طول مسیر باید نقاط عطف برای پروژه وجود داشته باشد و شما باید از آنها استفاده کنید تا ببینید پروژه در چه مرحله ای است و برای مشاوره دادن.
  5. دراز مدت: پروژه باید دارای پیچیدگی کافی باشد که مدت زمان مناسبی طول بکشد: بین چند درس تا یک ترم کامل.

چهار عنصر اصلی که ارائه می دهیم:

  • مهارت های علمی برای دستیابی به نتیجه بهتر
  • مهارت های ارتباطی برای برقراری ارتباط
  • یک فرصت کلی مرور در دسترس است
  • یک محیط کار مناسب برای کار

چکیده

یادگیری مبتنی بر پروژه یک رویکرد یادگیری عمیق و جامع برای تدریس و یادگیری در کلاس است که دانش­آموزان را در بررسی و کاوش مسائل معتبر و با ارزش درگیر می­سازد. پروژه­ها تکالیف پیچیده و مبتنی بر سؤالات و مسائل چالش­برانگیزی هستند که دانش­آموزان را در طراحی، حل مسأله، تصمیم­گیری یا فعالیت­های جستجوگرانه درگیر ساخته و فرصتی به آن­ها اعطاء می­کنند تا به­طور نسبتاً مستقل در دوره­های زمانی طولانی مدت، نسبت به یادگیری اقدام کرده و محصولات یا ارائه­های واقع­گرایانه تولید کنند. این نوع یادگیری، به جای ساختار خشک و بسته دارای یک چهارچوب پیچیده و انعطاف­پذیر است. این چهارچوب ویژگی­هایی دارد که توصیف­کننده تعاملات تدریس- یادگیری می­باشد. این مقاله شامل دو بخش است. در بخش نخست، ابتدا رویکرد سازنده­گرایی و پیشینه مربوط به قلمرو یادگیری مبتنی بر پروژه عرضه شده، و سپس الگوی طراحی آموزشی مبتنی بر رویکرد پروژه ارائه می­شود. در بخش دوم، ضمن مطرح کردن یادگیری وب پروژه، الگوی طراحی آموزشی متناسب با آن نیز ارائه می­شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *